Maak je dromen waar in Eindhoven!

ehvdromen
Droom mee!

Wij willen een Droom realiseren: wij zien voor ons dat bewoners van de stad Eindhoven hun dromen formuleren op 13 april en voor het realiseren van deze dromen een verbinding aangaan met een Gemeenteraadslid en iemand van Gilde Plus. Dit is ook een kans om verder te gaan met waar de Eindhovense G1000 gebleven is.

Doe mee!
Het trio gaat (met respect voor wat ieder verder allemaal nog doet) voor de gezamenlijke stap- voor- stap- realisatie van de Droom van de bewoner! De bewoner is leidend, het raadslid en het Gilde Plus lid (én hun netwerken, van alle drie!) zijn beschikbaar en ondersteunend.

Programma.

13.00-15.00 uur
Dialoog van bewoners van de stad, begeleid door opgeleide gespreksbegeleiders van Eindhoven in Dialoog

15.00-16.30 uur
Dromers en hun Dromen matchen met Gemeenteraadsleden en leden van het Gilde Plus.

De bewoners van de stad zijn zo in de gelegenheid vanuit hun eigen ervaring en vanuit hun droom een persoonlijke verbinding aan te gaan met en steun te ontvangen van een Raadslid, dat geboeid is door die droom! Raadsleden krijgen een mooie gelegenheid om zich meteen na de Gemeenteraadsverkiezingen al weer te tonen aan bewoners en om zeer concreet op een nieuwe manier met hen aan de slag te gaan. Gilde Plus leden kunnen hun mogelijkheden inzetten op waar bewoners en raadsleden behoefte aan hebben bij de realisatie van de droom.

Doe mee en meld je gratis aan als bewoner, raadslid en/of Gilde plus – lid via Eindhoven in Dialoog.nl

Delen kan alleen door vermenigvuldigen...
  • email
  • Facebook