Eindhoven bedankt! – Het was een mooie dag…

Gisteren was dé dag voor de G1000 in Eindhoven; onze eerste G1000! Graag willen wij jullie nog eens extra bedanken én presenteren we in het voorgaande bericht de resultaten!

G1000 Eindhoven - Na het opruimen samen nog wat eten
Na het opruimen samen nog wat eten…

Het waren voor ons twee intensieve dagen; vrijdag alles klaarzetten en gisteren een lange dag met voorbereiden, de G1000 en daarna alles opruimen om de hal weer schoon op te leveren. Als afsluiting hebben we nog wat gegeten (zie foto). Moe maar voldaan hebben wij, de vrijwilligers van de organisatie, het lege Beursgebouw rond acht uur verlaten…

Het is nu ‘de dag na’. Tijd om alle gegevens te verzamelen en online te zetten. Dat vraagt even tijd, en daarom vragen we graag jullie geduld. De komende dagen zullen we alles online zetten. (En gaan we vandaag een beetje genieten van onze rust. 😉 )

Eindhoven bedankt!

Graag willen we iedereen die bijgedragen heeft met hun tijd (alle vrijwilligers, tafelsecretarissen en studenten) en hun giften in natura (alle partners en bedrijven) van harte bedanken. En natuurlijk bedankten wij iedereen die deelgenomen heeft aan deze bijzondere dag. Dank je wel!

De TOP 10

De TOP 10 van alle 46 tafelpresentaties staan nu online.

Het programma

Wil je het programma nalezen en de (tussen)resultaten aan de hand van elke stap in het programma bekijken? Dat kan! Hier vind je een samenvatting van het programma met alle (tussen)resultaten.

Delen kan alleen door vermenigvuldigen...
  • email
  • Facebook