Onze 100 jarige bieb komt ook op 25 juni!

biebscan700x466
foto:Bibliotheek Eindhoven

De Eindhovense bieb viert dit jaar zijn 100 jarig bestaan. Ze zijn op zoek naar jullie visie over hoe Eindhoven er uit zal zien in 2116. De ideeën, voorstellen en tekeningen die dat oplevert worden ingescand en de beste 10 worden later in 3D afgedrukt. Op 25 juni zijn ze er ook bij. Precies op hun plaats zou ik zeggen omdat  wij op die dag met 1000 Eindhovenaren ideeën en plannen voor de nabije toekomst van Eindhoven gaan bespreken.

Die plannen en ideeën worden later in vervolg bijeenkomsten in samenwerking met de gemeente verder uitgewerkt worden. De G1000 Eindhoven wil dan ook geen eenmalig initiatief zijn maar streeft naar een continue verbetering van de democratische communicatie tussen bestuur en inwoners.

Kom Eindhoven “doe ze de boks op” meld je aan www.g1000eindhoven.nl/aanmelden/ help mee en doe mee!

Meer over de Eindhovense bieb www.eindhoven2116.nl

IMG_0036Foto: Bibliotheek Eindhoven

Delen kan alleen door vermenigvuldigen...
  • email
  • Facebook