Samen aan de slag

Sinds een jaar zijn we nu bezig met de G1000EindhovenTOP.
Maar wat doen wij nou van dag tot dag?

samen aan de slag - G1000Eindhoven.nl

Sinds een jaar zijn we nu bezig… We? Ja, we zijn een groep enthousiaste vrijwilligers. Gewoon inwoners uit de stad! En daar mag ik er een van zijn. Mijn naam is Sander Vrugt van Keulen en ik zet dagelijks een deel van mijn tijd in voor de G1000 in Eindhoven.

Wat ik vandaag aan het doen ben…

Op dit moment ben ik samen met Rianne van der Zanden en Rien Valk bezig om de website alsmaar beter te maken. Jeroen Stein heeft de teksten gemaakt en wij houden ons er mee bezig dat die teksten zo optimaal mogelijk op de site staan.

Zojuist hebben we bijvoorbeeld knoppen toegevoegd om alle teksten op deze site te delen via Social Media, hebben we de structuur van de pagina’s aangepast met titels en gekeken hoe we de SEO kunnen verbeteren.

Eigenlijk dus gewoon een beetje saai computer werk! Maar wel belangrijk…

PS: heb je vragen, wil je iets weten? We beantwoorden je vragen graag. Wellicht staat je vraag (en het antwoord) al op de pagina ‘vragen‘.

Delen kan alleen door vermenigvuldigen...
  • email
  • Facebook